Het NjordIC-team

De adviseurs van NjordIC hebben uitgebreide ervaring in de wereldwijde Offshore (wind) markt op het gebied van NGE-uitdagingen. We zijn sterk gespecialiseerd in advies en EOD-management. Door het oprichten van NjordIC hebben we een unieke combinatie van kennis en ervaring samengebracht. Daardoor is NjordIC in staat om klanten te ondersteunen in alle aspecten van het explosievenopsporingsproces. We kunnen hierbij de specifieke klantverantwoordelijkheden overnemen door het volledige management van het NGE-opsporingsproject in te richten en uit te voeren om daarmee een all-inclusive oplossing aan te bieden.

New Team Pic

NjordIC biedt ook directievoering toezicht gedurende de detectie, benaderingen en vernietigingsacties.  In alle fasen van het opsporingsproject bieden wij gekwalificeerde en ervaren toezichthouders. Ons netwerk kenmerkt zich door een betrouwbare pool van mensen die met dezelfde passie het vakgebied beoefenen als wij.

Erwin van den Berg

Erwin is actief in de NGE-markt sinds 2003. Hij is gespecialiseerd in het opzetten van historische vooronderzoeken en projectgebonden risicoanalyses. Tevens schrijft hij regelmatig projectmanagement plannen en project documentatie.

Erwin is auteur van de meeste NGE-onderzoeken opgesteld voor de Nederlandse en Belgische Offshore Windparken en exportkabelroutes. Erwin heeft ook nauw samengewerkt met TNO om de impact van detonaties onderwater op sleephopperzuigers te beoordelen en te analyseren.

Erwin wordt gezien als één van de toonaangevende experts op het gebied van NGE-risicoanalyses.

Als voormalig duikofficier van de Koninklijke Marine heeft John sinds de start van zijn carrière te maken gehad met NGE. John heeft daardoor eerstehands ervaring in survey/detectie, benaderingen, identificatie en vernietigingsoperaties. 

John is een specialist. Als EOD-manager zorgt hij er voor dat de doelstellingen van de klant worden gehaald als het gaat om NGE risicobeheersing en dat een certificaat wordt afgegeven, waarmee het pas wordt geëffend voor de vervolgwerkzaamheden.

John is op dit moment actief als EOD-manager alsmede in het beoordelen van detectiedata teneinde ALARP certificaten te kunnen afgeven voor geotechnisch onderzoek voor de grote windmolenparken wereldwijd.

John

John Bakker

Artie

Paul Shaw

Paul heeft als EOD en IED operator binnen de Britse Marine meer dan 23 jaar militaire ervaring opgedaan. Daarna heeft hij meer dan 10 jaar ervaring in de commerciële opsporing van NGE.

Paul heeft regelmatig geopereerd in internationale omgevingen met een bijzonder hoog risico. Hierdoor is hij in prima in staat om onder hoge druk te presteren en strakke tijdschema’s aan te houden om pragmatische en veilige oplossingen te realiseren voor Klanten.

Paul is momenteel actief als EOD-manager op één van de meest complexe en zeker grootste Offshore NGE opsporingsprojecten.

Erik werkt sinds 1998 in het vakgebied. Hij heeft een uitgebreide kennis van en veel ervaring in survey, detectie en baggertechnieken en is actief geweest in de internationale baggerindustrie. Hij opereert regelmatig in het snijvlak van oplevering projectgebonden risicoanalyse en de start van de opsporingswerkzaamheden in het veld. Erik wordt regelmatig gevraagd om aanbestedingsdocumentatie op te stellen, waarmee een stevige basis kan worden gelegd voor een EOD-management concept.

Erik is verantwoordelijk voor de commerciële zaken binnen NjordIC.

Erik wordt ook geregeld ingezet als EOD-manager en/of NGE-Offshore Construction Manager.

Erik

Erik Wildeman

Sluit Menu